Este nevoie de ceva complet diferit ca un nou uscator de păr sa imi atraga atentia, atat al meu cat si al buzunarului, mai ales… sa ma faca sa il inlocuiesc pe cel actual. Cerintele mele principale pentru un uscator de calitate: sa nu imi arda parul si sa aibe o durata de viata lunga.

Pe piata aparaturilor de ingrijire a parului gasim o gama destul de larga, de la pret, culoare, design si functii dar problema e ca majoritatea sunt la fel, cu absolut nimic diferit.

Ceea ce mi-a atras atentia la acest produs de la Revlon este design-ul, chiar si asa am stat putin pe ganduri i-am studiat functiile si pana la urma am fost convinsa si banii au disparut din cont cat ai clipi.

Daca am facut alegerea corecta va spun acum: Are un butoias convertibil, care se răsucește din modul „orizontal”  iar într-o duză verticală  se pune părul.

#Prima reactie: prin uscarea părului atât din față cât și din spate ofera un finisaj diferit. (Jetul de aer este  îndreptat în jos spre interior, acest lucru vă ajută să etanșați firul pentru a preveni vesnica problema „frizz”)

#A doua: Cilindrul se intoarce pentru a putea usca parul din diferite unghiuri.Acest lucru ajuta la uscarea rapida a radacinilor.

Photo: Katie Friedman

Acesta nu este un uscător care sa va permita imprastierea aerului peste tot parul in acelasi timp. Parul trebuie sectionat si uscat putin cate putin . La sfârșit, am răsucit duza și am continuat pentru a-mi usca rădăcinile.

Cu uscatorul clasic timpul de uscare este de 10 minute iar cu Revlon 360  în jur de 25-30 de minute. Dar cu toate acestea rezultatul este complet diferit. Inainte de a achizitiona acest uscator nu prea imi placea sa petrec mult timp pentru uscarea parului. Acum situatia e complet diferita! Strălucirea și volumul pe care il aveam dupa folosirea lui erau atât de vizibile, incat trei persoane diferite m-au oprit în acea dimineață pentru a ma întreba dacă am fost la coafor.

Alte funcții care mi-au plăcut a fost butonul rece – eu îl folosesc  pentru a mă întoarce pe secțiuniile uscate si pentru a bloca finisajul. De asemenea, vine cu două setări de viteză diferite, parul meu este ondulat si pretentios dar acest uscator a primit un DA din partea mea, a parului si a buzunarului.

Photo: revlonhairtools.com

REVLON PRO COLLECTION™ SALON 360 SURROUND™ STYLER $ 59.99 (233.961 Ron)

[poll id=”3″]

Sursa:

Articole asemanatoare