Un concept special care promite sa faca față transpirației de sub sani, face mare forfota pe internet si este numit Ta-Ta Towel.

Este un prosop care se pune dupa gât și se trage peste sani. Atunci când iti este cald, transpiratia incepe sa apara și vrei sa renunti la tricou sau mai ales la incomodul sutien.

Prosoapele Ta-Ta au început ca o soluție la o problemă simplă: transpirația. Potrivit site-ului companiei, creatorul de prosoape Ta-Ta Erin Robertson a venit cu invenția ei într-o zi fierbinte în L.A. și a ajuns pe piata foarte rapid. O lasam pe ea sa va spuna ce inseamna defapt aceste prosoape si ce a determinato sa le creeze.

„Locuiam în Los Angeles și mă pregăteam să ies la prima întâlnire. Când am ieșit din duș și am început să mă pregătesc, nu puteam opri transpirația – nu pentru că aveam de gând să merg la o primă întâlnire, ci pentru că micutul meu   aer condiționat a fost defect și era începutul verii.

Am încercat totul: mi-am pus prosoape sub sâni, am încercat să aplic si pudra de bebeluș , chiar mi-am pus un tricou și l-am băgat sub sani. Prosoapele păreau ridicole, pudra de bebe ma făcut să arat mai mult ca aluatul și tricoul mă facea să transpir și mai mult. În timp ce îmi uscam părul,  m-a gândeam: „Trebuie să existe o modalitate mai bună de a împiedica valurile de sudoare să-mi picure pe stomac”. Sună familiar?

M-am dus la întâlnire și tot timpul m-am gândit cum să rezolv această problemă. Nu puteam fi singura persoană care să aibă probleme cu trasnpiratia în timp ce se pregătește.

Trebuie să existe ceva pe piață pentru a rezolva acest lucru. Deci, m-am dus acasă și am intrat online, căutând un răspuns. Tot ce am putut găsi erau lucruri cu aspect maxi-pad,  care se țin în sutien.

N-am vrut să port un sutien în timp ce mă pregăteam. Am vrut ca fetele mele să fie libere! În acea noapte, m-am culcat în pat, gândindu-mă la toate modurile diferite în care as putea rezolva această problemă … și apoi m-am lovit. M-am ridicat cu entuziasm! „AM INTELES!!”

Când m-am dus acasă să-mi vizitez familia in timpul sărbătorilor, i-am cerut mamei să mă învețe cum să folosesc o mașină de cusut astfel încât să pot coase ceea ce mi-am imaginat. După ce am petrecut o oră încercând să scot mașina veche, mai ales ca mama mi-a spus că nu știe dacă mașina de cusut chiar functiona .Din pacate nu a functionat.

Când m-am întors la Los Angeles, am făcut un model prin împachetarea a patru foi albe de hârtie  împreună. Am împrumutat o mașină de cusut (de brand nou) de la cel mai bun prieten al meu și m-am înscris la Universitatea din YouTube, unde am învățat cum să cos. După ce am folosit ultimul prosop din apartament, am avut în sfârșit prototipul visat.

Am început să dau prosoape prietenilor mei pentru a primi feedback. Spre surpriza mea minunată, ceea ce credeam că este doar o soluție pentru transpirația sanilor, s-a dovedit a ajuta alte femei în multe feluri diferite. O prietena a suferit erupții sub sâni datorită umidității; După ce a folosit prosopul, erupțiile ei au dispărut complet. Prosopul i-a ținut pieptul ridicat lasand eruptiile sa se vindece.

Mamele gravide și / sau care alăptează iubesc prosoapele Ta-Ta! „Este un salvator de transpiratie.” Linia de material ultra-moale a fost făcută pentru sfarcurile sensibile și de asemenea absoarbe orice lapte matern care s-ar putea scurge în timpul hrănirii”.

Fie că vă aflați la spa, la sala de gimnastică sau vă relaxati în jurul casei, prosoapele Ta-Ta vor fi prietenii sanilor dumneavoastra. Ceea ce a fost odată o idee este acum o realitate PATENTATĂ și sunt atât de încântata că pot să împărtășesc cu voi toți prosoapele Ta-Ta!” Erin Robertson
Creator & Founder of Ta-Ta Towel, LLC  Patent Number US D771,903 S

Prosopelul minune TTT este disponibil pentru pre-comanda în patru culori și costă 45 $ buc. Există trei dimensiuni: mici (C-DD), medii (DDD-E) și mari (F-H). Dimensiunea poate fi neobișnuită, dar are sens; Sanii mai mici nu transpira atat de mult !
Până în prezent, reacția socială a fost pozitivă. Oamenii sunt în mare parte curioși, uni chiar foarte incantati.

Ce parere aveti fetelor despre Ta-Ta Towel ? ♥

Sursa:

 

Articole recomandate

Cele mai populare tatuaje de pe Instagram Va ganditi la un tatuaj si nu stiti pe care sa il alegeti? Noi va propunem 15 optiuni populare si sexy luate de pe Instagram. Aceasta este o selectie ...
12 Femei celebre care nu se tem sa-si dezvaluie fr... In ziua de astazi femeile au prea multa grija de aspectul fizic. Este foarte important sa intelegem ca frumusetea naturala va invinge mereu perfectiun...
Review: Cel mai popular sutien din aceasta vara Sutienul lipicios. Acest model a facut furori pe retele de socializare dar si in lumea vedetelor de peste ocean. Creditul pentru lansarea sutienulu...
Cum poti sa arati mai tanara? In primul rand sa nu uitam ca vârsta este într-adevăr doar un număr. Un studiu publicat în decembrie 2013 în revista Populație și dezvoltare a constat...
Ce spune forma buzelor tale despre tine Buzele au un rol important in fizionomia fetei, dar forma lor ne poate dezvaluii caracterul si cum suntem defapt in relatii. "Te-ai născut cu carac...
Fondul de ten cu cea mai buna acoperire Fondul de ten si anticearcanul cei mai buni aliati. Când vine vorba de produse de bază de înaltă calitate, Black Opal ia asta foarte in serios. Am ur...