In sezonul rece paltonul sau jacheta este unul dintre cel mai popular tip de imbracaminte. Il gasim in garderoba femeilor, cu toate tipurile de corp si diferite grupe de vârstă. Noi v-am pregătit acest ghid pentru a vă ajuta să găsiți modelul care va avantajeaza si va scoate in evidenta frumusetea corpului.

 

*Daca obisnuiti sa purtati jeansi si adidasi alegeti paltonul cu croiul drept.

600
Pinterest.com

*Daca preferati stilul feminin si elegant optati pentru o haina stransa in talie .

page
Pinterest.com

*Forma corpului: clepsidra

Scopul: scoate in evidenta formele si silueta.

Daca ai acest tip de corp, esti o norocoasa. Practic poti purta orice tip de palton, dar iti recomandam cele care sunt stranse pe talie pentru a-ti atinge scopul. Lungimea ideala, ar fi cea pana la genunchi.

Pinterest.com

*Forma corpului: dreptunghi

Scopul: crearea iluziei de clepsidra si feminizarea siluetei.

Pinterest.com

Nu iti fie teama sa combini diferite culori si stiluri. Ai o gama larga de modele potrivite formei corpului. Paltonul ar trebui să ajungă undeva între jumătatea coapsei și lungimea genunchiului. Cureaua este accesoriul necesar, care iti va contura talia.

*Forma corpului: triunghi

Scopul: alungirea siluetei si subtierea parti de jos a corpului

Pinterest.com

Ar trebuii sa optezi pentru paltoanele cu lungimea pana la genuchi. Spune „da” celor care au gulerul din blana, sau poti alege tipul de palton cu maneci largi, care iti  vor accentua umerii. Incearca sa eviti centurile prea largi.

*Forma corpului: triunghiul inversat

Scopul: ascunderea umerilor largi si echilibrarea siluetei in partea de jos

Alegeti jacheta care are lungimea pana la genunchi sau mai scurta. Nu ezitati sa purtati paltoanele scurte cu buzunare. Evitati printurile florale si decoratiunile care atrag atentia in partea de sus a corpului.

page
Pinterest.com

Forma corpului: rotunda

Scopul: alungirea siluetei si subtierea taliei

Cea mai buna optiune este ca lungimea sa fie pana la genunchi. Evita gulerele ridicate si blana voluminoasa, iti vor face silueta sa arate mai mare. Opteaza pentru cele ce au gulerul in V .

Pinterest.com

Sursa

Articole asemanatoare