Noua paletă de fard de ochi Anastasia Beverly Hills a fost lansata iar pareriile sunt împărtite

Un fard cu probleme? Sora mai mică a paletei Modern Renaissance a sosit.

🎥 Subculture palette @norvina #abhsubculture

A post shared by Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) on


Anul trecut, a fost anul paletei de aur Huda Beauty ‘Rose Gold Edition’ și a Anastasia Beverly Hill’s Modern Renaissance, fiind principalele must-have de pe piata.

Deci, când Anastasia și-a anunțat planurile de a lansa o paletă sora cu prima care deja e foarte populară, as putea spune că sunt un pic cam entuziasmata.

Double Trouble 👯 Modern Renaissance & Subculture ❤️ @annie.vtrann #abhsubculture #modernrenaissance

A post shared by Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) on

Subculture 🎨launching 7-25 #abhsubculture

A post shared by Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) on

Inainte sa o comand, m-am documentat putin despre acest nou must-have si am intalnit pareri pro si contra, pe care vreau sa le impartasec cu voi.

Anastasia și-a lansat paleta si a lăsat Internetul împărțit, spre deosebire de prima paleta pe care toată lumea a iubit-o instantaneu.

Totul a început când YouTuber Alissa Ashley a postat recenzia paletei: „Verdictul meu despre această paletă este că nu-mi place. Poate că am unul rău, pentru că altor oameni par să le placă, dar mie nu-mi place deloc”.

Nu numai că Alissa a avut probleme cu amestecul de fard, dar și culorile au fost oxidate pe ea, făcându-le să pară mai întunecate decât păreau în paletă.

Dar cea mai mare problemă a fost de cât de multa pudră se imprastia pe margine de fiecare dată când Alissa o atingea cu pensula. Ea chiar a reușit să ajunga la capatul recipientului după ce a învârtit pensula în fard de câteva ori.

Când Alissa si-a postat pe Twitter parerea, fiica Anastasiei, Claudia Soare, care si-a ajutat mama la creearea paletei ia raspuns spunând că, căderea excesivă a fardului nu era „normală”si ca serviciul clienti ii va inlocui paleta.

Dar, odată cu apariția a mai multor comentarii negative, Claudia a făcut o altă declarație pe Twitter:

„Paleta Subculture este super-pigmentată.  Produsul este testat de QA înainte de a fi aprobat pentru producție. Trebuie să treacă printr-un test de cădere pentru a putea fi expediat și a ajunge la client în siguranță, prin poștă. Fardurile noastre sunt pigmentate, fine si sunt usor presate (în specificațiile care trec printr-un test de cădere), dar nu atât de fine, încât sa nu treaca testul respectiv. Toate producțiile au un procent redus de calitate pentru problemele / defecte,pe care le-ar putea intalni, deoarece nimic nu este perfect. De aceea avem serviciul de relatii cu clientii, care este fericit sa inlocuiasca sau sa inapoieze un produs. Puteti sa rotiti o perie in jur si din nou pentru a ajunge la fundul unui recipent, daca vreti, dar de ce ati vrea? Este vândut, lucrurile se întâmplă și avem o politică bună de returnare atunci când returnam un produs „

Ea a confirmat, de asemenea, că paletele viitoare vor fi „presate mai tare” pentru a minimiza căderea.

Și că oricine nu a fost mulțumit de paleta lor ar putea să o restituie pentru o rambursare completă.

Pentru a face lucrurile mai rău pentru ABH, Jeffree Star a postat recenzia sa despre paletă și a întâmpinat probleme similare cu amestecabilitatea, nuanțe oxidante și cantități mari de căderea. Finalizând că nu aproba paleta.

Claudia a fost constant pe Twitter și a sfătuit clinetii. Ea crede, că problema este de la o incoerență de presiune atunci când sunt presate fardurile.

Lansarea a fost facuta doar in SUA iar in Marea Britanie si Romania nu există încă nici un zvon dacă aceaste review-uri vor afecta data de lansare si cand va fi aceasta.

Pe mine aceste pareri m-au pus pe ganduri, in legatura cu achizitionarea ei, pe voi?

Sursa:

 

Articole asemanatoare

Separator image Posted in Machiaj.