In acest an M.A.C ne va surprinde ! Pentru majoritatea cand spunem #NYFW (New York Fashion Week) ne gandim la lansarea noilor colecții de îmbrăcăminte, dar pentru iubitoarele de cosmetice, vedetele sunt produsele de machiaj care isi fac debutul în culise.

Make-up artist Dominic Skinner, lucreaza in acest sezon cu M.A.C in culisele săptămânii modei ,iar saptamana trecuta a postat un teaser pe Instagram-ul său oferind șapte dintre cele mai ademenitoare si stralucitoare rujuri care vor fi lansate in acest an.


Cu siguranta ele vor fi vedetele toamnei, rosu, mov, nud impreuna cu particulele aurii care par să aibă o textură netedă pentru o aplicare uniformă fără a avea buzele incaracate cu sclipici este exact ce avem nevoie, asa e fetelor?

M.A.C are o întreagă linie de 27 de produse cu sclipici, iar acum va intrebati de ce nu au lansat aceste frumuseti pana acum ? Ei bine, după o adânca vizita în arhivele pline de farmec, s-a descoperit că singura colecție care se poate compara cu aceasta, a fost o linie editie limitata de 13 nuanțe strălucitoare numita M.A.C Dazzle Lipstick Collection, care a fost lansata în august 2010 și a fost vânduta în doar câteva țări.

Vor fi lansate in magazine in toamna, nu stim data exacta dar va vom tine la curent cu noutatile.

Metallic Lipstick te asteptam cu nerabdare!

Sursa

Articole asemanatoare