Am sa vorbesc strict despre experienta mea cu diferiti medici din tara. Operatia de rinoplastie este ceva ce ne schimba viata noua ca si femei si as vrea sa va incurajez sa faceti alegerea corecta. 

In primul rand am evitat un medic din Romania pentru ca in multe cazuri fetele nu primesc cu adevarat ceea ce si-au imaginat sau si-au dorit , operatia nu este mereu reusita in favoarea pacientului.

Am fost la cateva consultatii la clinici diferite din Romania unde majoritatea medicilor mi-au spus ca vor sa scoata doar cocoasa si sa ramana strict la asta pentru ca nasul meu avea o lungime corecta in porportie cu marimea fruntii probabil asta are legatura cu simetria corecta a fetei.

Ei bine raspunsul asta nu m-a incurajat deloc sa continui cu gandul de a ma opera in tara pentru ca imi doream un rezultat complet diferit!

Vroiam un nas mic si atat, nu ma interesa daca are o marime corecta in proportie cu fruntea sau sa fie neaparat simetric cu fata (dar nici asimetric) vroiam doar un nas mic din profil.

Probabil ca majoritea fetelor vor la fel , un nas mic din profil si atat.

Am citit despre alte experiente si majoritatea incurajeaza operatia cocoasei si atat , probabil este o procedura mult mai simpla si medicii evita sa taie si din lungime sau sa dea efectiv o forma diferita nasului.

Nu stiu exact cauza dar stiu ca multi medici nu se aventureaza in operatii complicate unde pacientul cere prea mult. Poate unii pacienti cer mult prea mult si nu merita riscul.

Care au fost costurile in tara?

Costurile unei operatii in tara erau undeva intre 2000 si 2500 de euro acest pret include: 1 noapte de internare , controale si pansamente. Analizele trebuia sa le fac eu si erau undeva la 150 de euro asta ca sa nu mai spun ca plateam si consultatia 50 de euro.

Evident preturi in euro pentru ca suntem o tara Europeana. Un total de 2700 de euro, clinica era ca orice alta clinica normala, fara anumite conditii speciale.

Am ales 2500 de euro la calcul pentru ca toti medicii spun pret intre 2000 de euro si 2500 de euro iar dupa consultatie ca prin minune evident ca tu esti ghinionista si nu te incadrezi la pretul de 2000 de euro. Probabil nici tu nici nimeni altcineva care face o astfel de operatie.
Pretul final in Romania este de aproximativ 2700 de euro pentru o operatie de rinoplastie. Probabil orice pret sub 2000 de euro e o operatie de risc mic unde nu o sa isi de-a nimeni seama ca ti-ai facut operatia.

Nu am ales un medic din tara pentru ca: 

  1. Medicii mi-au spus ca trebuie sa scap doar de cocoasa din motive de simetrie.
  2. Pe mine ma deranja nasul ca si forma si marime, nu puteam sa platesc pentru ceva ce nu imi doream.

In curand partea 3

Articole recomandate

15 cauze pentru caderea parului De ce îmi cade parul? Aveti probleme cu caderea parului? Este adevărat că bărbații au mai multe șanse să-și piardă părul decât femeile, cheli...
MAC lanseaza in 3 Noiembrie o noua gama de ilumina... MAC Cosmetics este cunoscut pentru produsele de makeup de calitate, cei de la MAC se pregatesc sa lanseze o noua gama de iluminatoare care cu sigurant...
Cele mai frecvente gafe ale corpului la care trebu... Corpurile nostre au limba proprie, iar cuvintele lor nu sunt intotdeauna de folos. Limbajul corpului a devenit probabil o parte integrata a ceea ce su...
Noile Metallic Glitter Lipsticks by M.A.C In acest an M.A.C ne va surprinde ! Pentru majoritatea cand spunem #NYFW (New York Fashion Week) ne gandim la lansarea noilor colecții de îmbrăcăminte...
8 Lucruri de luat in considerare inainte de chirur... 1. Există o alternativă? Primul lucru pe care ar trebui să-l luați în considerare înainte de a merge la  chirurgia plastică este acesta: există o alt...
Cum am scapat de acnee? De la o anumita varsta tenul meu a inceput sa fie tot mai gras si am avut tot mai multe probleme cu acneea, din nefericire de cand am inceput sa folo...