Măștile de dormit au crescut în popularitate, grație produselor coreene de frumusețe . În calitate de editor de frumusețe, pot să recunosc că am petrecut mai mult de câteva nopți cu fata acoperita atat de masti naturale facute in casa cat si comerciale, pentru a o descoperi hidratata și stralucitoare.

Magia tratamentului peste noapte a fost bine documentată și oamenii spun că timpul de noapte este cel mai bun moment pentru ca pielea dumneavoastră să profite de toata atentia, înainte de culcare.

Deci, dacă măștile de dormit pot face minuni pentru față, de ce nu aplicați același principiu părului?

Ca o femeie cu un păr încrezător, curat, condiționarea profundă este pâinea și untul meu. Părul meu ar fi un cuib uscat, dacă nu aș fi făcut-o în mod regulat. Întotdeauna mi-am schimbat produsele, pentru că, nu pot să-mi las niciodată firul sa devina prea confortabil cu același produs.

Măștile vin într-un pachet impartit in doua. Partea superioară conține un capac pentru a acoperi părul curățat de balsam în timpul somnului, iar partea de jos este balsamul. Există patru măști diferite, formulate pentru a răspunde nevoilor specifice ale părului.

Sursa: Sephora

Masca de nucă de cocos repară daunele, măștile de shea ajută la prevenirea ruperii și a finisajelor netede, masca açai este pentru părul tratat cu culoare și masca de trandafir – cea pe care am testat-o, este pentru a catifela firul aspru.

Am încercat masca noaptea, desigur, după șamponarea și condiționarea părului. Crema a fost suficient de groasă dar s-a topit și în firele mele fără probleme. Știam aproape imediat că ma voi trezi cu un păr criminal de moale. Îmi place și mirosul de trandafiri, așa că simțurile mele olfactive erau fermecate. Mi-am acoperit firele și mi-am pus o plasa de cumpărături din plastic pe cap înainte de a pune capacul inclus în pachet.

Când m-am trezit dimineața următoare și mi-am spălat părul, mi s-a părut la fel de moale și minunat cum m-am așteptat. Am procedat la stilul părului meu în mod normal, l-am lasat să se usuce complet pe parcursul zilei.  Da, m-am simțit ca și cum balsamul ar fi furnizat o buna netezime , cea pe care a promis-o. In partea din față a capului mereu am cateva fire de par zburdalnice, indiferent de produsele pe care le folosesc, dar de data aceasta totul era sub control.

În general, acesta este un produs bun de condiționare, deși pentru a economisi, rezultate similare ar putea fi obținute prin somn cu orice balsam de adâncime pe care il utilizați de obicei. Desigur, s-ar putea să nu vină cu un capac drăguț de somn, care este senzatia acestui produs. Totuși, cred că aceasta este o opțiune excelentă dacă părul tau are nevoie de un impuls unic. Și la 5 dolari un plic, nu te vei simți vinovata de cheltuirea banilor.

Aceste măști ar fi grozave pentru o zi balneară la domiciliu cu cei dragi, așa că dacă aveti de gând să luați împreună o pauza pentru momente de răsfăț, acest produs este un o optiune de calitate si la pret accesibil.

Poti cumpara o parte din mastile noi de dormit Sephora pe sephora.com si poate in curand in magazinele din tara.

Sursa

Articole recomandate

Lacoste și-a schimbat logo-ul crocodil pentru prim... Lacoste a înlocuit sigla originala cu imagini ale diferitelor specii pe cale de dispariție pentru o serie limitată de tricouri polo. ...
Cele mai populare produse de makeup de pe Instagra... Morphe Brushes Numarul de urmaritori: 3,2 milioane Preferat de: Jaclyn Hill (makeup artist) care tot ce atinge , inclusiv aceste pensule ,se vinde...
Cele mai frecvente gafe ale corpului la care trebu... Corpurile nostre au limba proprie, iar cuvintele lor nu sunt intotdeauna de folos. Limbajul corpului a devenit probabil o parte integrata a ceea ce su...
Cele mai potrivite culori de par pentru orice tip ... Care sa fie cele mai potrivite culori pentru orice sezon al anului? Noi va punem la dispozitie 21 de imagini care sa va scoata din pana de idei. Me...
Varsta nu are limite! Carmen Dell’Orefice mo... Carmen Dell'Orefice (nascuta in 3 iunie 1931) este model si actrita de origine Americana. Ea este cunoscuta in industria modei ca cel mai vechi model ...
Noua paletă de fard de ochi Anastasia Beverly Hill... Un fard cu probleme? Sora mai mică a paletei Modern Renaissance a sosit. 🎥 Subculture palette @norvina #abhsubculture A post shared by Anas...