MAC Cosmetics este cunoscut pentru produsele de makeup de calitate, cei de la MAC se pregatesc sa lanseze o noua gama de iluminatoare care cu siguranta ii va face pe fanaticii de machiaj sa isi ia o zi libera pentru a cumpara aceste produse.

Lansare mac 3 noimebrie 2016

In data de 3 Noiembrie gama „In the Spotlight” poate fi cumparata atat de pe  maccosmetics.com cat si din magazinele MAC locale.

Ai incredere in noi cand spunem ca pentru aceasta lansare, este demn de a lua o zi libera! Crema Strobe Original a brand-ului va fi redenumita „Pinklite” și va avea in plus patru extensii de umbra: Peachlite, Silverlite, Redlite și Goldlite iar toate sunt dotate cu un finisaj perlat care adaugă o prospețime pielii, mai ales atunci când este combinata cu fondul de ten.

Daca esti in cautarea unei straluciri mai intense atunci Extra Dimension Skinfinish este un must-have pentru tine. Cele 4 nuante ale acestui produs au un efect duochrome adica are 2 efecte. De exemplu: nuanta SoftFrost pare deschis la culoare la prima vedere dar atunci cand il aplicam pe piele va avea o nuanta de violet.

 

MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish in Beaming Blush (33$)

beaming blush romania

MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish in Doublegleam (33$)

double gleam romania

MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish in Show Gold (33$)

show gold romania

MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish in Soft Frost (33$)

soft frost romaniaSursa

Articole asemanatoare