Știm că sunteti dependente de frumusețe, asa ca trebuie sa impartasim cu voi aceasta lansare. Acum sa ne pregatim de noua paleta ♥

Când vine vorba de palete de fard de ochi, industria cosmetica ne surprinde zilnic cu produse care ne atrag atentia, dar aceasta paleta este mult mai frumoasa decat ne asteptam. Huda Beauty tocmai a dezvăluit pe Instagram cea de-a doua paletă si sunt nerabatoare sa va arat imaginile.

Saptamana trecuta a fost lansata noua paleta Anastasia Subculture care a facut internetul de nestapanit, dar acum Huda ne tine cu „sufletul la gura” la dezvaluirea celei mai asteptate palete Desert Dusk.


În timp ce încerc să rămân calma și să vă dau toate informațiile importante despre frumusețe într-un timp util, sunt foarte conștienta de faptul că „deșertul” și „amurgul” sunt două lucruri foarte diferite, dar puse „impreuna” au format un nume frumos Desert Dusk si o paleta care ne va lua mintile.

Deci… inspiram usor, expiram si continuam: Huda ne-a tachinat cu paleta ei în ultimele zile pe Instagram aratandu-ne doar ambalajul paletei, dar în seara aceasta ne-a lăsat să vedem înăuntru și tot ce pot spune este că sunt dispusa să-mi vând fiecare articol de machiaj pentru a pune mâinile pe noua lansare.

#HudaBeautyDesertDusk #HudaBeautySeptember18 doing some swatches today (in color)

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Desert Dusk este inspirat de culorile bogate din Orientul Mijlociu (Huda locuieste în Dubai) și conține 18 nuanțe noi:

*Opt nuanțe mate reformulate
*Șase cu textura perlata 
*Trei duo-crom „toppers”, care pot fi folosite singure sau stratificate
*Un glitter

După succesul imens al primei sale palete „Rose Gold Edition”, Huda a explicat cât de important a fost pentru ea să creeze „Desert Dusk”: „Știam că va fi greu să urmez succesul paletei Rose Gold, așa că a trebuit să o înlocuiesc cu ceva fenomenal. Având feedback și apreciere din paleta anterioară, am perfecționat formulele pentru a asigura cele mai cremoase texturi pentru cea mai bună aplicare și uzură. Am combinat atât de multe nuanțe versatile și am folosit umbre foarte pigmentate care pot fi stratificate pentru a crea o gamă largă de aspect. Am adăugat, de asemenea, o oglindă pentru iubitorii de machiaj în deplasare, pentru că aceasta este problema pe care o cerea comunitatea noastră. „


Desert Dusk arată ca antidotul perfect, pregatit sa ne fie alaturi la toate evenimentele importante din viata noastra.

Lansarea va fi pe 18 Septembrie pe shophudabeauty.com, iar eu o astept cu nerabdare si cu bugetul pregatit, voi?

Here she is 💗💗💗 revealed at the SDCAs first!!#HudaBeautyDesertDusk #HudaBeautySeptember18

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Sursa:

Articole asemanatoare