Fondul de ten si anticearcanul cei mai buni aliati.

Când vine vorba de produse de bază de înaltă calitate, Black Opal ia asta foarte in serios. Am urmărit brandul de frumusețe de cand a izbucnit pe scena machiajului premium și nu ne-am îndoit niciodată de calitatea sau de eficacitatea produsului. Totuși nu stiam ca acest brand este de fapt unul de cea mai buna calitate mai ales cand vine vorba de acoperire.
Aceasta este partea în care vă prezint linia Black Opal Total Coverage Line, o colecție de doar două produse:

Fond de ten Total Coverage Concealing și Total Coverage Concealer pentru față și corp, ambele având puteri de acoperire de nivel superior cu o finisare mată elegantă . S-ar putea să vă întrebați, totuși cât de bine acopera aceste produse? Pentru asta v-am pregatit o surpriza de pe Instagram.

 

A post shared by BLACK OPAL (@blackopalbeauty) on


După cum puteți vedea în fotografia precedentă, clientul lui Bahati are numeroase tatuaje pe gât și pe față. Cu toate acestea, BOOM! Tatuajele au dispărut complet după ce a aplicat aceste doua produse de la BlackOpal.

Dupa cum puteti observa nu se mai vede deloc cerneala tatuajelor, ceea ce m-a făcut să spun că este cel mai de calitate concealer de acoperire pe care îl puteți găsi pe piata in acest moment. Din pacate produsele Black Opal sunt orientate în mod special către femeile mai inchise la culoare.

 

Daca aveti o culoare mai inchisa si va luptati cu acneea sau doriti sa ascundeti diferite tatuaje luati in considerare aceste doua produse care cu siguranta o sa va ajute sa depasiti situatiile jenante in cazul unui interviu sau in cazul unei intalniri de afaceri.

Articole asemanatoare