Bronde culoarea anului 2017! O nouă culoare cucerește catwalkurile de modă. Nu este blond si nici saten intens, este Bronde!

culoarea

Vedete cum e modelul Gigi Hadid a dat startul in 2017 cu acest trend care ne va ajuta parul sa „infloreasca”. Acest trend a primit un nume hibrid. „Parul Bronde este de fapt un mix între saten și blond„. Ea îmbină două culori creând un rezultat final „sarutat de soare” explica George Papanikolas, coloristul celebritatilor.

In timp ce indecizia este de obicei considerată un viciu, este exact de ce popularitatea suvitelor bronde vor continua să crească și offline. „Ceea ce face acest bronde măgulitor, este că puteți ajusta tonul la cald sau rece în funcție de tonul pielii. Asa se obține efectul bronde”, spune Papanikolas.

Acest amestec de culoare poate fi foarte apetisant, dacă doriți să încercați nuanța Hadid , asigurați-vă că stilistul va lua in considerare tonul pielii. „Alegerea nuantei potrivita de bronde se va adăuga la luminozitatea pielii, a ochilor si luarea in considerare a dimensiunilor si mai ales de continuitatea părului”, spune Allison Rapel colorist la Antonio Prieto Salon.

„Tonurile calde vor arata cel mai bine cu nuante aurii, chihlimbar sau tonuri de miere iar tonurile pielii mai reci vor beneficia de tonuri reci sau neutre.” Papanikolas observă că o umbră bronde funcționează cel mai bine pe cei cu o culoare de bază naturală.

Bronde se poate purta pe toata durata anului, iar vizitele la salon pentru colorare sunt minime. Papanikolas sugereaza sa comunicati cu hair-stylistul pentru a scoate putin in evidență suvitele la rădăcină, astfel încât să puteți întinde vizitele la salon la fiecare trei până la cinci luni. „Bronde ar trebui să fie de întreținere redusa și trebuie să fie atins de câteva ori pe an, atâta timp cat nu aveti de acoperit nuanțe de gri”, spune el.

Pentru a pastra culoarea proaspata de salon, Este recomandata folosirea de șampon și balsam pentru par vopsit si stralucire în condiții de siguranță la domiciliu.

Sursa:

 

Articole asemanatoare