Ce este mai frumos decat o pereche de pantofi pentru copii Christian Louboutin?

În septembrie 2008 actrita de origine americana  Gwyneth Paltrow a lansat website-ul „Goop”, încurajând cititorii să isi  „hrănească aspectul interior”. Goop sa extins într-o companie online numita, Goop.com, iar potrivit actritei, numele companiei este de fapt o porecla. Dupa spusele ei: „O poreclă, așa cum este numele meu GP. Am vrut să fie un cuvânt care nu înseamnă nimic și ar putea însemna orice”.  Goop sa extins în comerțul electronic prin colaborarea cu brandurile mari de modă, lansarea de magazine pop-up și lansarea grupurilor de wellness.

Photo: courtesy of goop

Ca parte a colaborării sale exclusiviste cu celebrul designer francez Christian Louboutin, actrita a dezvăluit pe 15 septembrie, ca vor lansa prima colectie de pantofiori pentru copii.

Colectia se numeste Loubibaby si va fi lansata pe 16 noiembrie. Designul chic care este adorabil, detaliat cu o breteluta lucrata manual și talpa roșie (semnătura Louboutin).

Pantoful vine în versiuni de saten atât roz cât și albastru, precum și o versiune de culoare aurie in stilul Nappa Laminato(un alt model de pantofi Louboutin). Loubibaby vor fi disponibili pe goop.com la pretul de 250 USD (Aproximativ: 975 lei)

Colaborarea celor doi include și patru modele de încălțăminte pentru femei care la fel s-au născut din prietenia fondatorului și CEO-ului Christian Louboutin și Gwyneth Paltrow.

„Îmi amintesc prima conversație care ne-a condus la o colaborare”, a reamintit Louboutin. „Nimic nu favorizez mai mult decât o intalnire tête-à-tête (fata in fata), și pentru asta, Gwyneth este un mare partener. Când prietenia se întâlnește cu munca, rezultatele sunt  pe masura. „

 

 

 

 

 

Sursa:

 

Articole asemanatoare