Buzele au un rol important in fizionomia fetei, dar forma lor ne poate dezvaluii caracterul si cum suntem defapt in relatii.

„Te-ai născut cu caracteristicile pe care le ai pentru un motiv, fiecare caracteristică este legată de o parte a personalitatii tale si toate lucreaza impreuna pentru a te reprezenta.” spune Jean Haner , un expert în lectura feței și autor al cartii The Wisdom of Your Face (înțelepciunea feței).

Aici Haner stabileste ce spune forma buzelor despre tine, pe baza studiilor sale în lectura feței derivate din medicina chineză.

Buzele cu tenta aurie 

Buzele tale nu sunt nici groase nici subțiri, sunt de dimensiune medie, iar arcul buzei superioare numit si „arcul lui Cupidon” nu are varfurile super-definite și nici nu le lipsește definiția. Daca buzele tale sunt asa, înseamnă că ești destul de relaxata în relații. Esti o persoana linistita și nu vei exagera cand vine vorba de teatru. Nu ești lipicioasa, dar poti creea usor conexiunea în relații.

 

Buza de sus injectata 

În lectura feței chinezesti, dacă îți schimbi fața iti schimbi si destinul. Așa că, dacă te pui cu trasaturile naturale, te pui cu calea pe care esti menita să o ai. Din moment ce fiecare trăsătură reprezintă o parte a personalitatii tale si toate lucreaza impreuna pentru a reprezenta cine esti,  a modifica o caracteristică fizică este ca si modificarea ființei tale.

Potrivit lui Haner, dacă te pui cu buzele tale, poti devenii nemultumita, mai egoista și iti poti controla mai greu emoțiile. Și cu cât sunt mai injectate, cu atât mai mult vei dramatiza. Dacă buza superioară este umpluta mai tare decât cea de jos, inseamna ca esti aceea persoana care iubește drama în relații.

Cu toate acestea, în cazul în care buza superioară este în mod natural mai completă decât buza de jos, înseamnă că ești aceea persoană preocupata de nevoile celeilalte persoane în relație precum și de nevoile tale.

 

Buza de jos injectata

Asta înseamnă că ești cineva care vrea să fie răsfățat. Poți fi, de asemenea, un solicitant de plăcere dar esti si genul careia ii place sa se bucure de fiecare moment.

Ambele buze naturale, pline si carnoase

Această formă de buze se corelează cu dorinta de a fi  mamă și arată cât de mult îți pasă de alții. Reprezintă pe cineva care ofera si ii pune pe cei din jur pe primul loc, găsind o mare bucurie în a face asta. De asemenea,este cineva care vrea să aibă un cerc bun de prieteni și o conexiune bună cu ceilalți.

 

Buza inferioara si superioara subtire

Această persoană poate fi singuratica și să nu o deranjeze acest aspect, nu simte nevoia sa se ataseze de cineva. De asemenea, nu vorbeste in mod natural limbajul unei relații precum cineva cu buzele mai pline, dar aceasta nu înseamnă că nu se descurca bine într-o relație.

 

Buzele cu arcul lui Cupidon accentuat

Această formă de buze insemna ca esti un bun orator, rapid la minte și foarte creativ. Dar sa fii rapid in gandire nu este bine mereu, poti spune cuvinte neadecvate in momentul nepotrivit.

 

Buzele cu arcul lui Cupidon rotunjit

Această forma de buze formeaza o persoană draguta, sociabila, prietenoasa. In general, persoane pline de sentimente, cu multi prieteni in jur.

 

Buzele cu arcul lui Cupidon nedefinit

Aceasta forma se gaseste la cineva careia ii lipsesc starile emoționale. Sunt atente mai mult la stariile celor dragi decat stariile de sine. Adesea sunt prea responsabile si uita sa aprecieze momentul.

 

Buze care sunt in mod natural carnoase in centru

Acesta este un „accesoriu” natural iar cineva ar putea să ajungă în lumina reflectoarelor. In general le place atenția, nu le place să fie singure, și pot fii dramatice în relații. Pline în centru, de asemenea, poate fi legat de cineva care tinde sa fie mai indulgent cu sine. Subtirimea la colțuri înseamnă o persoana care este distractiva, iubitoare și excitabile emoțional.

 

Gura mică, cu buze pline naturale

Persoanele cu aceasta forma a buzelor si a gurii, la inceput tind sa fie doar pentru ei insisi în relații, dar odată ce simt ca partenerul le acorda atentia dorita, vor începe să se gândească la partener mai mult. Cineva cu o gură mică si cu buze subțiri, nu prea are timp în relații, deoarece acestea nu au nevoie sa aibe conexiune cu alții. Dar in timp totul se rezolva, pe cat sunt de dificile, atat sunt de speciale.

 

Buza superioara foarte subtire și buza de jos normala

Această persoană apreciază munca și realizările sale dar are si un caracter puternic. Pot avea dificultăți în relații, nu se pot relaxa pana nu cunosc partenerul suficient de bine. 60 la suta dintre barbati au o gura ca asta, dar sunt si multe femei spune Haner.

Gura mare si  buze pline

Sunt generoase și mereu se gândesc la ceea ce pot face pentru a ajuta. O persoană cu o gură mare și buze subțiri, pe de altă parte, nu este la fel , nu prea ii place sa ofere, sau sa se gandeasca la altii.

 

Sursa

Articole recomandate

Paleta M.A.C Basic Bitch Acum doua saptamani MAC ne-a surprins cu gama de rujuri Metallic Glitter Lipsticks iar saptamana aceasta revine din nou, si nu oricum, ci cu paleta Ba...
10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre femei Va punem la dispozitie 10 lucruri pe care poate nu le stiai despre femei. 20% din femeile din SUA castiga cu cel putin 5000$ mai mult decat parte...
SiliSponge Buretelul de machiaj din silicon Oamenii din spatele Molly Cosmetics au rezolvat una din dilemele machiajului: cum să se aplice produsul, fără a pierde jumătate pe perie sau pe burete...
5 Remedii naturale pentru pielea uscata Bucataria ta pastreaza secretul pentru o piele frumoasa si vibranta. Lista vinovatilor care pot provoca uscarea pielii este una lungă: de la îmbăiere ...
12 Moduri chic de a asorta tenisii albi Atunci când regina pantofiilor stileto Victoria Beckham începe  sa poarte balerini, știm că suntem în mijlocul unei revoluții majore a pantofiilor...
MAC lanseaza 24 de culori de ruj nou-noute MAC a lansat luna aceasta Liptensity Lipsticks, 24 de culori noi-noute,  cum nu ati mai vazut si pe care trebuie sa le vedeti. Maureen Seaberg, o s...