1. Există o alternativă?

Primul lucru pe care ar trebui să-l luați în considerare înainte de a merge la  chirurgia plastică este acesta: există o alternativă? Chirurgia plastica nu este lipsita de riscuri, asa ca te-ai intrebat daca aceasta procedura este cu adevarat necesara? Puteți pierde în greutate prin diete, puteți avea un ton muscular prin exercitii și vă puteți îmbunătății pielea prin alimentatie sanatoasa. Înainte de a vă prezenta la o intervenție chirurgicală, ar fi mai bine să încercați, cel puțin, alternativele non-chirurgicale.

 

2. Ai luat în considerare riscurile?

Un alt lucru la care trebuie să ne gândim înainte de a face interventie de chirurgie plastică este riscul. Orice interventie plastica poartă cu sine anumite riscuri pentru sănătate precum orice alta interventie chirurgicala. Există risc de infecție după operație și  în special riscuri la anestezia generala. Asigurați-vă că chirurgul dvs. a explicat în mod corespunzător riscurile la care va expuneti si mai ales procedura pe care o luați în considerare. Inainte de a fi de acord cu orice operatie estetica, cautati imagini ale altor persoane (inainte si dupa).

 

3. Care este costul unei interventii?

Indiferent dacă plătiți pentru interventia cosmetică cu cash sau credit, orice procedură de chirurgie plastică nu este deloc ieftină. Deși poate fi singurul lucru pe care îl aveți în mintea dvs. în acest moment, gândiți-vă cu atenție la celelalte lucruri la care s-ar putea să renunțati în viitor, să puteti plătii pentru această operatie.

 

4. Care sunt limitele chirurgiei plastice?

Chirurgul nu poate garanta absolut nici un rezultat. În timp ce mulți oameni sunt foarte mulțumiți de rezultatele finale ale operatiei lor, există de asemenea multe cazuri in care clientii nu sunt 100% multumiti. De asemenea, sa nu credeți că intervențiile chirurgicale plastice vă vor schimba imediat viața.

 

5. Cât durează o operație estetica ?

Chirurgia plastica nu dureaza pentru totdeauna! Nu puteți opri procesul de îmbătrânire. Un lifting facial numai pentru față poate dura un an, în timp ce o perfuzie care strânge mușchii poate dura până la zece ani, deci trebuie să vă asigurați că primiți cele mai bune sfaturi pe care le puteți obtine,

 

6. Unde vor fi cicatricile?

Nu vă lăsați păcălit de chirurgia fără cicatrici, inca nu exista! Un bun chirurg plastic face cicatrici mai puțin vizibile prin mascarea lor și lăsându-le în locuri pe care le puteti ascunde. Asigurați-vă că stabiliti cu chirurgul cat de mari sunt cicatricile si asigurați-vă că sunteți mulțumita de răspuns.

 

7. Va fi nevoie de o intervenție chirurgicală de revizuire?

Nu este ceva neobișnuit în chirurgia plastică  pentru a afla daca aveți nevoie de mai mult de o operație pentru a obține rezultatele dorite. Asigurați-vă că discutati cu chirurgul dvs. cat de mare este probabilitatea ca dumneavoastra sa va prezentati din nou peste un anumit timp pentru revizuirea operatiei, astfel încât să știți cu desăvârșire costurile totale la care vă puteți aștepta.

 

8. Încerci să arăți ca altcineva?

Nu este nimic în neregulă cu chirurgia plastică, dar nu este un tratament pentru depresie sau îndoială de sine. Chirurgia plastică este cel mai bine considerată ca un mijloc de retusare finală la ceea ce a creat natura, și nu ca o modalitate de a creea o persoană total noua. Nu încercați să arătați ca altcineva, pentru că sunteți unice și frumoase. Ganditi-va ca nu mai exista o alta persoana ca si dvs, in toata lumea!

 

[poll id=”5″]

 

Impărtășiti-va gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Rămaneti fericite și sănătoase!♥

Articole asemanatoare