Probabil deja folosiți nucă de cocos în bucătărie, dar stiati că puteți schimba unele produse de infrumusețare cu acest ulei? Uleiul de nuca de cocos poate fi folosit de la hidratarea pielii pana la ștergerea machiajului iar acesta este doar inceputul.

Va prezentam câteva moduri în care puteți încorpora ulei de nuca de cocos în rutina dvs. de înfrumusețare.

 

Mască de păr

La temperatura camerei acest ulei are o consistentă solid cremoasa , dacă îl încălziți la o temperatura de aproximativ 30 grade Celsius acest ulei se transformă în lichid. În timp ce vă aflați în duș, topiți uleiul de cocos punând borcanul sub apă caldă. Apoi, după șamponare, aplicați o cantitate generoasă de ulei la firele ude și răsuciți părul. Lăsați parul să stea cel puțin cinci minute înainte de clătire. Aceasta procedura hidratează parul și ii oferă o strălucire uimitoare.

 

Ulei de corp

Folosiți uleiul de nuca de cocos atunci când ieșiți de la dus , dacă puteți sa ii dați forma unui săpun cu siguranța nu veți avea probleme in aplicarea lui pe tot corpul. Aceasta procedura va oferă un miros tropical al pielii iar partea cea mai buna e ca persista mirosul după ce este aplicat. Daca nu va place mirosul adaugati câteva picături de ulei de menta sau ulei de lavandă. Acest amestec îl puteți folosiți și pentru un masaj de relaxare.

 

Balsam de buze

Buzele crapate nu au nici o șansa in fata uleiului de cocos ultra-hidratant. Puneți uleiul cald într-un mic dop iar dupa ce se întărește purtați-l cu dumneavoastră peste tot ! Dacă va este mai ușor turnați uleiul într-un recipient gol de balsam de buze. Aceasta metoda va ajuta sa scăpați de buzele crăpate.

Înmoaie cuticulele

Cu ajutorul degetului, puneti o cantitate mică de ulei pe fiecare dintre cuticulele dvs. și lăsațile sa se înmoaie. Uleiul de nuca de cocos vă va întării unghiile și vă hidratează pielea delicată a cuticulei, făcând mâinile să arate mai tinere. Cu această metoda scăpați definitiv de cuticulele zdremțuite.

 

Cremă sub ochi

Pielea de sub ochi este subțire și delicată, făcând-o predispusă la linii precum ridurile sau cearcăne întunecate. Dacă urâți ideea de pierde mulți bani pentru cremele de ochi scumpe, folosiți ulei de cocos. Pur și simplu puneti un varf de deget de ulei in zona respectiva și frecati ușor. Înainte sa cheltuim o suma importantă de bani pentru creme sofisticate merita încercat nu fetelor?

 

Demachiant

Doar o lingurita (sau mai putin) te poate scapa de machiajul de zi cu zi indiferent de puterea lui de a ramane pe fata.  Puneti ulei de nuca de cocos încălzit direct pe piele și urmăriți cum parca se topește machiajul, apoi doar clătiți cu apă caldă. Puteți sa înmuiați și dischete demachiante in ulei dacă va este mai ușor.

 

Articole asemanatoare